Stugan i skogen

Created: 17 Mar 2014 2:11pm
Public Project

Äntligen har jag flyttat ut till min stuga i skogen. Det här kommer att bli min bas i Sverige och min cockpit i världen från och med nu. Här kommer jag att bo och utgå ifrån nu och hit är ni hjärtligt väkommna när ni vill umgås lite i naturen och komma bort från stadens stim och stök.. :o)

Stugan ligger i Krika skog uppe vid Klöva hallars ravin i Söderåsens nationalpark. Den omges av Europas största sammanhängande bokskogar, fulla av hjortar, rådjur och annat vilt

Anledningen till att jag bestämt mig för att bo och utgår här utifrån är att jag upptäckt att jag behöver mer och mer tid i naturen för att landa och må bra. Att åka ut och besöka den då och då räckte helt enkelt inte till längre. Jag vill därför gärna bjuda ut er vänner att ta del av min lilla pärla och att bidra med ideer och hjälp om ni har lust för att skapa en riktig liten fristad här ute, dit ni alltid är välkommna. 
Jag ser framför mig en liten bas i det vilda där vi kan ha fantastiska middagar, skogspromenader, joggingturer och mountainbike i ravinen och trumaftnar runt elden. Allt vi kan komma på
View More
Message

Send message

To : (Owner) - Stugan i skogen

Core team (3)

Top Contributors (1)

  • torkel
  • Please share project with your friends!

Top request

0

Trädgårdsdags

Våren har kommit och trädgården står i full blom. Jag överraskas med både gräslök och massor av pepparmynta av olika slag. Jag spenderar all tid jag kan med att göra den ännu finare och det är superskönt... och såklart ännu roligare i goda vänners lag.

14 May 2014 11:42am
(Public)

Welcome.

Please login to get started.

Forgot your password?
Reset it here.

Go Gadogi

Please sign up to get started.

Welcome you have now joined Gadogi

Your email:

Thank you

Almost done, please check your email
to complete your registration!

Resend OK

Activate

Please input activation key to complete your registration.

Back

Resend Activation Key

Done

Welcome to Gadogi!

Forgot Password

Back

Confirming Forgot Password

Please check your email for new password.

Re Contribution

My Project

Choose Request